Cégbemutató

Köszöntöm a Crazy Show Dekor honlapján!

A Crazy Show Dekor 1998-tól áll megrendelőik szolgálatában, ami hang -fény, látványtechnika, rendezvénytechnika, színpad, fedés, színpad dekor, és lufidekoráció.

Ez idő alatt a jelmondatunk csak megerősödött:
Mindent a leggyorsabban, legjobban és legjobb áron!

Az elmúlt években rengeteg sikeres rendezvény lebonyolítását oldottuk meg (az egyszerűbb play-back buliktól a több napos fesztiválokig) probléma nélkül.
Mindenkori célunk, hogy tapasztalatunkkal, és minőségi eszközeinkkel a rendezvények szervezésével járó technikai gondokat levegyük megrendelőink válláról, és minden igényüknek megfeleljünk. Minden elképzelést valóra váltunk legyen az a színpad, vagy háttér, terem vagy szabadtér, diszkó vagy élő koncert.
Minden évben jelentős anyagi ráfordítással elértük, hogy minden igényt kielégítő technikával álljunk a rendelkezésére.
Ezt mi sem igazolja jobban, mint az elmúlt években egyre több felkérés egyre nagyobb távolságokból. Állandó résztvevői vagyunk
a környékbeli rendezvényeknek, falunapoknak, a berekfürdői rendezvénysorozatnak,

a Tiszafüredi Halasnapoknak,
a TOMÉK fesztiválnak,

de megfordultunk már több ízben: Karcag, Tokaj, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Heves, Gyöngyös, Eger, Szabadszállás és Budapest városokban is.

A Crazy Show Dekor az elmúlt évek több száz rendezvényeinek tapasztalatával, lendületes fiatal csapatával a legnagyobb kihívásoknak is eleget tud tenni. Megrendelésekkor igyekszünk mindenkor azonos színvonalú, minőségi és pontos munkát nyújtani.

Remélem, hogy a következő években önt is a megrendelőink között köszönthetjük egy sikeres rendezvény kereteiben.

Tisztelettel: Nagy Krisztián