Céginfo
Rendezvénytechnika
Lufidekor
Referenciák
Galéria
Partnerek
Kapcsolat
Cégbemutató
 
Köszöntöm a Crazy Show Dekor honlapján!

A Crazy Show Dekor 1998-tól áll megrendelőik szolgálatában, ami hang -fény , látványtechnika , rendezvénytechnika, színpad, fedés, színpad dekor , és lufidekoráció. Ez idő alatt a jelmondatunk csak megerősödött: Mindent a leggyorsabban, legjobban és legjobb áron. Az elmúlt években rengeteg sikeres rendezvény lebonyolítását oldottuk meg (az egyszerűbb play-back buliktól a több napos fesztiválokig) probléma nélkül. Mindenkori célunk, hogy tapasztalatunkkal, és minőségi eszközeinkkel a rendezvények szervezésével járó technikai gondokat levegyük megrendelőink válláról, és minden igényüknek megfeleljünk. Minden elképzelést valóra váltunk legyen az a színpad, vagy háttér , terem vagy szabadtér , diszkó vagy élő koncert. Minden évben jelentős anyagi ráfordítással elértük, hogy minden igényt kielégítő technikával álljunk a rendelkezésére. Ezt mi sem igazolja jobban, mint az elmúlt években egyre több felkérés egyre nagyobb távolságokból. Állandó résztvevői vagyunk az abádszalóki nyár rendezvénysorozatnak, a nagyiváni , kunhegyesi és tiszafüredi rendezvényeknek ,de voltunk: Tokaj, Miskolc, Karcag, Kunmadaras, Debrecen, Nyíregyháza és Budapest városokban.

A Crazy Show Dekor az elmúlt évek több száz rendezvényeinek tapasztalatával a legnagyobb kihívásoknak is eleget tud tenni. Megrendelésekkor igyekszünk mindenkor azonos színvonalú, minőségi és pontos munkát nyújtani.

Remélem, hogy a következő években önt is a megrendelőink között köszönthetjük egy sikeres rendezvény kereteiben. Tisztelettel:Nagy Krisztián
 
 
 
Céginfo | Rendezvénytechnika | Lufidekor | Referenciák | Galéria | Partnerek | Kapcsolat
 
HyperMedia WebDev